Náš příběh

Příběh Našeho hostince se začal psát roku 2016, kdy začaly první stavební úpravy. Od samého začátku jsme měli jasnou vizi o tom, jak bude hostinec vypadat a hlavně o tom, jaký standard zde budeme pro naše hosty dodržovat.

V březnu roku 2017 jsme Náš Hostinec spolu s prvními spokojenými hosty úspěšně otevřeli a nyní pokračujeme v nastoleném směru podávání kvalitních českých jídel z lokálních surovin.

Naplánujte si k nám cestu. Uděláme vše, co bude v našich silách, abyste odešli spokojení.


Zastánci čerstvé cesty

Šéfkuchař Tomáš Mansfeld dohlíží nejen na přípravu jídla, ale také na výběr lokálních dodavatelů. Při jejich výběru je kladen důraz na takzvanou čerstvou cestu, kdy například maso putuje od našeho řezníka přímo do naší kuchyně, přičemž je hlídána jeho čerstvost i jakost.


S láskou k pivu

Kromě kvalitního jídla se v Našem hostinci pozornost upíná k tankovému plzeňskému pivu. Tanky a vůbec celý výčepní aparát procházejí každodenní kontrolou, abychom měli jistotu, že u nás dostanete vždy jen tu nejlepší Plzeň.

Kromě správného uskladnění piva je rozhodující také způsob jeho čepování. Náš personál proto prošel pod taktovkou plzeňského sládka školením správného čepování piva – schválně nás vyzkoušejte a poručte si hladinku, šnyta nebo mlíko!